Verhuur zwet

Contact met huurder: verhuur@scouting-kwintsheul.nl

U kunt bij Scouting Kwintsheul de zaal, keuken en sanitair van het scoutinggebouw de Zwet huren voor verschillende activiteiten. Denk aan scouting-weekenden en kampen, maar ook voor familiedagen, vergaderingen, teambuildings-weekenden en verjaardagen biedt ons gebouw een uitstekende locatie.

Ons clubgebouw annex Botenhuis ligt aan de Lange Wateringkade nr. 50

Onze accommodatie biedt:

• Een schone ruimte / zaal voor binnenactiviteiten en slapen tot ca, 35 personen (circa 80 m2)
  • Sanitaire voorzieningen met wasbakken, dames-, heren- en gehandicaptentoilet annex douche
  • Keuken met koelkasten en kookapparatuur (geen inventaris aanwezig)
    Sanitaire voorzieningen met dames- en herentoilet, wasbakken en een gehandicaptentoilet/     douche;
  • Keuken met:
    - Twee koelkasten en groot vriesvak
    - Gasfornuis
    - Koffiezetapparaat, koffiepoeder dient men zelf mee te nemen
    - Geen oven of magnetron
    - Geen inventaris als borden, bestek, bekers, potten en pannen
  • Terras aan het water met middag- en avondzon, zeer geschikt voor barbecues (circa 50 m 2)
  • Twee grote grasvelden zeer geschikt voor kamperen en flinke renspellen
  • Een ruime kampvuurkuil met stookbak, biedt zitplek voor 35 personen (gebruik in overleg met huurder)

Dit filmpje biedt u een inkijk in het gebouw:

Kosten voor het verblijf (schone ruimte of buitenterrein; beide inclusief keuken):

• Op aanvraag, let wel op dat bij alle vormen van verhuur een borg betaald dient te worden. Bij goed gebruik van het gebouw en schone oplevering wordt deze uiteraard volledig teruggestort.
  • Het gebouw wordt in principe niet verhuurd aan studenten verenigingen.

Voor het reserveren van het gebouw en meer informatie kunt u zich wenden tot de verhuurder. Ook de verhuur voorwaarden en huurovereenkomst zijn bij hem op te vragen.

De verhuurder (namens Scouting Kwintsheul) is alleen per e-mail te bereiken: Verhuur@scouting-kwintsheul.nl of u kunt digitaal via deze link een optie op een datum nemen.